Unieke Service

Hair Wear Team heeft als enige kapsalon in Gorinchem de volgende Unieke Service.

 • Haal en Breng Service.

  U heeft zelf geen vervoer, dan is het mogelijk om gelijk bij uw afspraak uw vervoer door ons te laten regelen dit tot in de nabije omgeving van Gorinchem. U krijgt van ons te horen hoe laat u wordt opgehaald en weer naar huis terug gebracht wordt en evt. kosten.

  Deze service bieden wij aan in de volgende gemeente: Gorinchem, Schelluinen, Dalem en Vuren. De dagen van deze service zijn dinsdag ,woensdag en donderdag na 13.00. Er is een minimum leeftijd van 12 jaar er zijn geen kinderzitjes aanwezig. Maximaal 3 personen per rit. Regen of sneeuw? Maakt niet uit, HAIR WEAR TEAM is altijd bereikbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

 • Werkstations.

  8 werkstations in duo opgesteld. Comfortabel ingericht met Greiner meubilair.  Alle benodigdheden binnen handbereik. Met ruim tableau voor uw persoonlijke spullen en een tassenhaak. Dit alles zorgt voor een optimaal comfort.

  Een perfecte locatie voor advies, behandeling, gezelligheid of rust. Door de directe verlichting op het gezicht, zijn er geen vervelende schaduwen onder de ogen. Dit licht zorgt er ook voor dat een Touch-up {make-up},  haarkleuring, permanent en haarmaskers op dezelfde behandelplaats worden aangebracht. Dus geen geloop voor u. Haarmaskers, permanent evt. kleuringen die met het mobiele Hairmastersysteem geactiveerd worden. Alle benodigde haar of make-up producten staan zo gebruiksklaar en u ziet precies wat en hoe wij de producten gebruiken. Een koffie, Cappuccino, Espresso, Chocomel, thee, bronwater en lectuur  is altijd bereikbaar.

  Een gastvrije plaats om thuis te komen en te voelen.