Schoonheidssalon-prijzen

Ook in de schoonheidssalon werken wij bij Hair Wear Team met prijsdifferentiatie. De expert behandelingen worden gegeven door een schoonheidsspecialiste, Iris, die al meer dan 12 jaar ervaring heeft in het vak. De basis behandelingen worden gegeven door schoonheidsspecialistes Ilona en Miranda, die korter in het vak zitten. Daarnaast zijn de Expert Treatments veel uitgebreider als de Basis Behandelingen. Dit geeft u de mogelijkheid om voor wat minder geld toch een mooie behandeling te krijgen!

Klik op de Behandeling en zie wat de behandeling inhoud. Komt u er niet uit? Belt u ons gerust, wij helpen u graag verder!

Basis Treatments:

Basis Behandeling 30 minuten , Ilona en Miranda €34,50
Basis Behandeling 60 minuten , Ilona en Miranda €54,50
Basis Behandeling 90 minuten , Ilona en Miranda €74,50

 

Een salonbehandeling voor ieder huidtype en iedere huidconditie

Gatineau biedt maar liefst 9 verschillende gezichtsbehandelingen en een huidvernieuwende dermabrasiebehandeling. Voor ieder huidtype en iedere huidconditie kan daardoor een passende behandeling aangeboden worden, mede afhankelijk van uw leeftijd, lifestyle, maar ook het seizoen.

 

De salonbehandelingen zijn ontwikkeld door professionals en bevatten allemaal hun eigen, op maat gemaakte behandelprotocol en massagetechnieken. Een combinatie van stimulerende en ontspannende massagetechnieken, mede geïnspireerd op oriëntaalse technieken, dragen bij aan een gevoel van ultieme ontspanning en optimaliseren het resultaat van de behandeling.

 

 

 

Expert Treatments:

Expert Treatment 60 min. Iris €59,50
Expert Treatment 90 min. Iris €84,50

 

De Expert Treatments van Gatineau combineren technologie met een exclusieve massage, voor een zichtbaar en langdurend resultaat. De behandeling met de Drain- liftstokjes zorgt dat de huid gestimuleerd wordt en maakt haar steviger. Behalve een fantastisch resultaat geven de Expert Treatments van Gatineau de cliënt gedurende 90 minuten een heerlijke wellnessbeleving.

Geniet van een bijzondere ervaring:

Met uw eigen Gatineau-schoonheidsspecialiste kunt u een op maat gemaakt behandelprogramma samenstellen en uzelf trakteren op een complete ontspanning en welzijn!

Harsen en Epileren:

Bovenlip €9,50
Kin €10,50
Bovenlip & Kin €17,50
Bovenlip / Kin / Wenkbrauwen  €24,50
Oksel €14,50
Bikinilijn €21,50
Armen €26,50
Onderbenen & Knie €28,50
Gehele Benen €40,50
Rug €43,50
Wenkbrauwen €9,50

Verven:

Wenkbrauwen       €9,50
Wimpers €10,50
Wimpers & Wenkbrauwen €16,50
Wimpers/Wenkbrauwen & Epileren €21,50

Eye Lash Curl 60 min:

   Eye Lash Curl 60 minuten , Miranda en Iris        €47,50

Massage:

Benen/Rug/Nek & Armen €64,50

CND Shellac

CND Shellac €23,50

CND Shellac heeft een houdbaarheid van minimaal 14 dagen met behoud van een gezonde nagel!