Het Team

Ank Dijker

Ank: Art. Director. eigenaar HWT Heeft de dagelijkse leiding over de werknemers en salon.

Vindt het zeer interessant cursussen te volgen in binnen en buitenland, zowel vaktechnisch als op management gebied, om zo het kwaliteitsniveau van HWT steeds op een hoger peil te brengen. Specialisaties: Multicolors en het personaliseren van coupe en kleur bij de juiste persoon en het begeleiden van medewerkers hierin.    

“Vaak wordt ik vakidioot of control freak genoemd. Ik vind het kappersvak al van oudsher een te gek vak. Mijn inspiratie hiervoor haal ik met name uit de Engelse en Amerikaanse haarmodetrends. ” Specialisaties: Gepersonaliseerde kleuringen en coupes en een eerlijk advies. ” Laat je adviseren en inspireren bij Hair Wear Team.”  


Ilona Straver

Ilona: Topstyliste.

Werkt 25 uur per week op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Is naast kapster en visagiste ook druk in de schoonheidssalon.

Specialisaties: een mooi totaal plaatje maken; een nieuwe coupe en kleur met een bijpassende make-up adviseren. Vooral ook korte coupes vind ik erg leuk om te doen.

” Ik ben Ilona en ben 25 uur werkzaam als Topstyliste op de donderdag, vrijdag en zaterdag. Door de vele trainingen die ik bij L’anza volg en heb gevolgd ben ik gepromoot naar L’anza specialiste waar ik zeer trots op ben. Al mijn kennis geef ik weer door aan mijn collega’s zodat we met het hele team onze klanten op de juiste manier kunnen adviseren.

Dus bent u toe aan een nieuwe verfrissende look ?! Dan bent u bij Hair Wear Team aan het juiste adres. Informeer ook eens naar de inhoud en voorwaarden van de combideals voor een totale verwennerij.”


Liesbeth Alting- Verbaan

Liesbeth: Topstyliste.

15 jaar actief in het vak. Werkzaam op de woensdag, vrijdag en zaterdag.
Ze neemt graag nieuwe technieken tot zich.

Specialiteiten: Opsteken, bruidskapsels, lang haar en Shellac Nagelstyliste.

“Ik ben Liesbeth Verbaan – Alting en zit al ruim 12 jaar in het kappersvak. Inmiddels heb ik 2 kinderen en werk ik op de woensdag , vrijdag en zaterdag. Ik vind het altijd erg leuk om deze nieuwe inspiratie op te doen en te geven! Graag zie ik u snel bij mij in de stoel! “


Mia Rink

Ruim 12 jaar actief als Schoonheidsspecialiste. Daarvoor al jaren in Drogisterij en Parfumerie gewerkt.

Mia is erg enthousiast over Gatineau en vind het heerlijk iemand te laten ontspannen in de schoonheidssalon.

Specialiteiten: Analyseren van huid, Schoonheidssbehandelingen geven en masseren. Nagelstlyliste.

“Ik ben Mia, sinds 2019 werkzaam bij het Hair Wear Team met veel plezier. Ik werk op Dinsdag en Zaterdag. De eerste vrijdag van de maand ben ik ook aanwezig. Verder volg ik de laatste ontwikkelingen binnen de beauty branche en help ik u graag met het juiste advies.”


Natascha van Noorloos

Werkt vanaf 2020 bij ons als allround stylist. Op dinsdag, donderdag en zaterdag als stylist.

Volgt cursussen bij Gatineau omdat ze zeer geintresseerd is in het schoonheidsspecialistische vak.

Is gespecialiseerd in vlechttechnieken en in heren kapsels. Vind het super leuk om nieuwe dingen te leren in het kappersvak.

Natascha is onze Shellac specialiste.

Leave a Comment