L’ACADEMY certificate voor Ilona

Voor L’anza is Ilona 5 maal op cursus geweest

L'ANZA Healing Utimate

  • Deze training geeft informatie over alle producten met als basis de Ultimate Treatment, naast informatie worden er ook tips gegeven over het gebruik van deze producten. Een leerzame training, die Ilona weer vernieuwende ideeën heeft gegeven.

Neo-Glam look en learn

  • Een edgy twist van de glamour en grunge look. Kortere lengtes, gewaagde kniptechnieken en verassende kleuringen die gecreeerd zijn door nieuwe technieken. De nieuwe L’ANZA trendcollectie NEO-GLAM wordt gepresenteerd door Natasja Keijzer en Brigiet Schoemaker. Zij gaven een Look en Learn met de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Een trendcollectie vol glamour, grunge, elegantie!

Neo-Glam Workshop

  • Na de Neo-Glam Look en Learn mocht Ilona haar gereedschap tevoorschijn toveren en zelf aan de slag gaan! Ze heeft genoten en past de nieuweste technieken nu vollop toe in de kapsalon!

  • Het kappersvak gaat vandaag de dag verder als alleen knippen en föhnen. De klant wil gehoord worden en wil exact weten wat precies de bedoeling is, maar hoe communiceer je dit nu naar je klant?
  • Het Hair Wear Team is een gecetificeerd leer bedrijf en ook Ilona traint haar jongste collega’s, maar hoe presenteer je de nieuwste trends aan hen?

dit alles heeft zij geleerd bij “Presenteren is te leren”

Sales Boost!

  • Wij doen er alles aan om onze klanten optimaal de deur uit te laten gaan, hierbij hoort een juist advies voor thuis gebruik. Ilona heeft geleerd hoe ze dit het beste kan doen.

 

Door haar aanwezigheid heeft zij het L’academy certificate behaald en is ze totaal bijgeschoold voor herfst / winter,  2013 / 2014.

Ze ziet u graag in de salon voor een goed advies!